Programok / Bálok

Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa

Kategória:
Bálok


 Képtalálat a következőre: „kiskunmajsa borászat” 

GRAPE-VINE PINCÉSZET – EGY BARÁTI PINCÉSZET Cégnév: Grape-Vine Bortermelő és Kereskedelmi Kft Székhely: 6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 46.

Nyugdíjas bál volt Csólyospáloson


Üdvözöljük Városunkban!

Az elmúlt hétvégén már 19. alkalommal került megrendezésre a Nyugdíjas bál Csólyospáloson, ahol az est sztárvendége volt a „100 tagú citerazenekar”.

A szervező Csólyospálosi Hagyományőrző Kórus már hónapok óta készült erre a rendezvényre, akik az idén változtatni szerettek volna a megszokott renden. A rendezvény különlegességét az adta, hogy az est sztárvendégeit nem a híres, népszerű művészek közül választották, hanem a környező településekről hívtak előadókat. Erre az alkalomra egy 100 tagú citerazenekart verbuváltak, amelynek tagjai Akasztóról, Kiskunhalasról, Földeákról, Balotaszállásról, Algyőről, Kecelről, Tázlárról, Jászszentlászlóról, Szankról, Kiskundorozsmáról, Mélykútról, Jánoshalmáról, Bordányból és Üllésről érkeztek, közreműködött a Csólyospálosi Hagyományőrző Kórus.

A jókedv fokozására és a jó hangulat megteremtésére a kórus tagjai kalocsai táncokat mutattak be, majd ezt követően néhány népdallal és mulatós bordalokkal folytatódott a műsor.

A rendezvény ötletgazdája és főszervezője volt a Csólyospálosi Hagyományőrző Kórus vezetője, Halácsi TivadarnéSegítője és támogatója volt az Üllési „Királydinnye” Citerazenekar vezetője, Tanács ZoltánA kalocsai táncokat betanította Csontos Erzsébet ének és tánctanár Szankról.

Az est kulturális részének zárásaként a „100 tagú citerazenekar tagjai” egy-egy Csólyospálos Ízei című szakácskönyvet vehettek át a település polgármesterétől, Á. Fúrús Jánostól.

A vacsorát követően sokan táncra perdültek, akiknek a talpalávalót hajnalig idén is a Lagzi Band zenekar húzta.

Forrás; Írta: Barka – Acsai Adrienn 

  

Kellemes olvasgatást, szép napot!

 

 

 

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »