Díjeső az első majsai kézilabdás bálon

Kategória:
Életmód, Sport, fittness

Cikk írója:
Orbán Anita


Sós,édes sütemények, főételek ,sport, érdekességek,szépség,divat

Díjeső az első majsai kézilabdás bálon


Magazin


A kézilabdázásnak hat évtizedes múltja van Bács-Kiskun megyében és Majsán az elsők között kezdtek megismerkedni a sportág szabályaival. Az új egyesület, a Kiskunmajsai KC története ugyan csak öt évvel ezelőtt kezdődött, de a majsai kézilabdázás múltjáról sem feledkeztek meg a rendezvény szervezői. Az est megnyitóján Lakatos Zoltán klubelnök – a KKC játékosa -, idézte a majsai kézilabdázás kiemelkedő eredményeit, és  emlékezett a feledhetetlen edzőkre, játékosokra. A résztvevőket köszöntötte Járdi Ádám, a megyei kézilabda szövetség elnöke is, aki majsai járás hat évtizedét idéző tablót hozott ajándékba.
A Kiskunmajsai KC által létrehozott díjak átadása során is először azok kaptak elismerést – Méhes Gábor, a népszerű sportriporter műsorvezetése mellet -, akik rengeteget tettek a majsai kézilabdázásért játékosként, majd edzőként is. A díjazottak: Agócs Adrien és Medgyes József lettek.
Két egykori majsai kiválóság Városi György és Gazsó László nevét viseli az a díj, amit az előző szezon legjobb kiskunmajsai játékosai vehetnek át. Első alkalommal az elmúlt évek teljesítményét is figyelembe vették így az utánpótlásból Kertész-Farkas Inez és Péter-Szabó Márk, a felnőtteknél pedig a két csapatkapitány: Kocsis Mónika és Benkő Péter kapták az elismerést.
     

Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás

A műköröm-tanfolyam.hu a műkörmös szakma minden területére kiterjedő tanfolyamokat kínál Önnek. Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös, kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni.

Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás

 

Hallgatóink a műköröm tanfolyam elvégzése után nem csak bizonyítványt, hanem a gyakorlatban alkalmazható tudást és ismeretanyagot kapnak, amely biztosítja számukra a mindennapi magas színvonalú munka végzést valamint megteremti a folyamatos fejlődés lehetőségét is az újdonsült műkörmösök részére.

 

Képtalálat a következőre: „műköröm képek”

Képtalálat a következőre: „műköröm képek”

 

 

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »