Kategória:
Receptek, Főétel receptek
Cikk írója:
Orbán Anita
Sós,édes sütemények, főételek ,sport, érdekességek,szépség,divat
Sajtos karaj

Magazin
Hozzávalók:
- 1 kg. karaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl. tejfől
- 15 dkg trappista sajt
- só,bors
- kevés zsiradék
Ahogyan készül:
-A karajt vékony szeletekre vágjuk, klopfoljuk, kevés zsiradékon egy serpenyőben mindkét oldalát fehéredésig sütöm, majd sózom borsozom mindkét oldalát. A hagymát felkarikázom és megdinsztelem és félre teszem a hús szeleteket zsiradékkal kikent pepsibe teszem, a hagymát elosztom, hogy minden szeletre jusson egy kis halom. reszelt sajttal megszórom majd sós,borsos tejfőllel megkenem mindnek a tetejét kis pirospaprikát is keverhetünk a tejfőlbe attól szinesebb lesz. meleg sütőbe 220 fokon addig sütjük ameddig meg nem pirúl a teteje. Köretnek krumplit, rizst szoktam.
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
A műköröm-tanfolyam.hu a műkörmös szakma minden területére kiterjedő tanfolyamokat kínál Önnek. Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös, kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni.
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
Hallgatóink a műköröm tanfolyam elvégzése után nem csak bizonyítványt, hanem a gyakorlatban alkalmazható tudást és ismeretanyagot kapnak, amely biztosítja számukra a mindennapi magas színvonalú munka végzést valamint megteremti a folyamatos fejlődés lehetőségét is az újdonsült műkörmösök részére.
HelyiVilága magazin ajánló









Helyi látnivalók









Helyi Programok / események









További helyi programok / események »
Helyi szolgáltatók








