Kategória:
Receptek, Desszert receptek
Cikk írója:
Orbán Anita
Sós,édes sütemények, főételek ,sport, érdekességek,szépség,divat
Gesztenyés-tejszínes piskóta

Magazin
Hozzávalók:
- 6 e.k. liszt
- 6.e.k. cukor
- 6 tojás sárgája
- 6 tojás fehérje kemény habja
- 1/2 cs. sütőpor
- 1 gesztenye massza
- 2,5 dl tejszín
- csokidara
Elkészités:
A tojások sárgáját a cukorral kikeverem beleteszem a sütőporos lisztet, majd a keménytojáshabot és jól kidolgozom, majd sütőpapiros közepes nagyságú tepsibe sütöm 180 fokon tűpróbáig.
Ha már nem ragad a tészta a tűre kiveszem hűlni hagyom, az idő alatt a gsztenye masszát sajt reszelőn lereszelem a tejszínt felverem és összeforgatom majd a kihűlt piskótára kenem csokidarával megszórom és mehet a hűtőbe dermedni.
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
A műköröm-tanfolyam.hu a műkörmös szakma minden területére kiterjedő tanfolyamokat kínál Önnek. Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös, kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni.
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
Hallgatóink a műköröm tanfolyam elvégzése után nem csak bizonyítványt, hanem a gyakorlatban alkalmazható tudást és ismeretanyagot kapnak, amely biztosítja számukra a mindennapi magas színvonalú munka végzést valamint megteremti a folyamatos fejlődés lehetőségét is az újdonsült műkörmösök részére.
HelyiVilága magazin ajánló









Helyi látnivalók









Helyi Programok / események









További helyi programok / események »
Helyi szolgáltatók








