Kategória:
Receptek, Főétel receptek
Cikk írója:
Orbán Anita
Sós,édes sütemények, főételek ,sport, érdekességek,szépség,divat
Gombás rakott hús őzgerincben

Magazin
Hozzávalók:
- 6.db.vékony szelet sertéskaraj
- szeletelt bacon
- 1. kisüveg szeletelt gomba
- 4.db. tojás
- liszt
- reszelt sajt
- só
- bors
Ahogyan készűl:
Egy őzgerincformát kibélelünk baconszeletekkel keresztirányban úgy, hogy kétoldalt kilógjon a szalonna.
3 szelet karajt kiveregetünk, sózzuk, majd lisztbe, a 2 felvert tojásba és reszelt sajtba forgatjuk. Egymás mellé a szalonnára tesszük őket.
A gombát egy kis olajon megpároljuk, majd a gázt lezárjuk, és ebbe 2 nyers tojást belekeverünk, sózzuk, borsozzuk. A tojásos-gombás masszát a sajtos húsokra öntjük, majd egyenletesen eligazítjuk.
Ismét 3 szelet karajt sózunk, liszt-tojás-reszelt sajtba forgatjuk, és a gombás-tojásos masszára helyezzük egymás mellé. A kihajló szalonnaszeletekkel betakarjuk.
Alufóliával lefedve jó fél óráig sütjük, majd a fóliát levéve még további fél órát sütjük-pirítjuk a rakott húst.
15-20 percig állni hagyjuk az őzgerincben, aztán egy tálra fordítjuk. Ha kicsit hűl még, szeletelhető. Mutatós és finom fogás, hidegen is jó. Köretnek vajas tört burgonyát szoktam.
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
A műköröm-tanfolyam.hu a műkörmös szakma minden területére kiterjedő tanfolyamokat kínál Önnek. Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös, kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni.
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
Hallgatóink a műköröm tanfolyam elvégzése után nem csak bizonyítványt, hanem a gyakorlatban alkalmazható tudást és ismeretanyagot kapnak, amely biztosítja számukra a mindennapi magas színvonalú munka végzést valamint megteremti a folyamatos fejlődés lehetőségét is az újdonsült műkörmösök részére.
HelyiVilága magazin ajánló









Helyi látnivalók









Helyi Programok / események









További helyi programok / események »
Helyi szolgáltatók








