Kategória:
Receptek, Desszert receptek
Cikk írója:
Orbán Anita
Sós,édes sütemények, főételek ,sport, érdekességek,szépség,divat
Diós kosárkák
Magazin
Hozzávalók:
-Tészta:
- 40.dkg.liszt
- 20-dkg.margarin
- 10.dkg.cukor
- 3.tojás sárgája
- 3.kanál tejfől
- 1.cs.sütőpor
- 1.cs.van.cukor
-Töltelék:
- 20.dkg.porcukor
- 20.dkg.dió
- 1.ü.barack lekvár
- 3.tojásfehérje habja
- A tészta hozzávalóit összevegyítjük és rugalmas tésztát gyúrunk belőle.
- Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és a kivajazott kosárformákat kibéleljük vele. (Nekem ilyenem nincs, úgyhogy tökéletesen megfelelt a muffinsütőf is.)
- A tésztával bélelt kosárkák aljára 1-1 kiskanálnyi lekvárt teszünk, majd erre halmozzuk a tölteléket. A töltelékhez a cukrozatlan darált diót összekeverjük a porcukorral (a cukrozottat már nem kell tovább édesíteni), és hozzáadjuk a keményre felvert tojásfehérjét.
- 190°C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük, majd ha kihűlt, kiemeljük a formákból
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
A műköröm-tanfolyam.hu a műkörmös szakma minden területére kiterjedő tanfolyamokat kínál Önnek. Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös, kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni.
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
Hallgatóink a műköröm tanfolyam elvégzése után nem csak bizonyítványt, hanem a gyakorlatban alkalmazható tudást és ismeretanyagot kapnak, amely biztosítja számukra a mindennapi magas színvonalú munka végzést valamint megteremti a folyamatos fejlődés lehetőségét is az újdonsült műkörmösök részére.
Kiemelt ApróHirdetések
További kiemelt ApróHirdetések »
HelyiVilága magazin ajánló
Helyi látnivalók
Helyi Programok / események
További helyi programok / események »
Helyi szolgáltatók