Kategória:
Receptek, Desszert receptek

Cikk írója:
Orbán Anita


Sós,édes sütemények, főételek ,sport, érdekességek,szépség,divat

Diós kosárkák


Magazin


Hozzávalók:

-Tészta:

  • 40.dkg.liszt
  • 20-dkg.margarin
  • 10.dkg.cukor
  • 3.tojás sárgája
  • 3.kanál tejfől
  • 1.cs.sütőpor
  • 1.cs.van.cukor

-Töltelék:

  • 20.dkg.porcukor
  • 20.dkg.dió
  • 1.ü.barack lekvár
  • 3.tojásfehérje habja
elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit összevegyítjük és rugalmas tésztát gyúrunk belőle.
  2. Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és a kivajazott kosárformákat kibéleljük vele. (Nekem ilyenem nincs, úgyhogy tökéletesen megfelelt a muffinsütőf is.)
  3. A tésztával bélelt kosárkák aljára 1-1 kiskanálnyi lekvárt teszünk, majd erre halmozzuk a tölteléket. A töltelékhez a cukrozatlan darált diót összekeverjük a porcukorral (a cukrozottat már nem kell tovább édesíteni), és hozzáadjuk a keményre felvert tojásfehérjét.
  4. 190°C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük, majd ha kihűlt, kiemeljük a formákból

Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás

A műköröm-tanfolyam.hu a műkörmös szakma minden területére kiterjedő tanfolyamokat kínál Önnek. Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös, kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni.

Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás

 

Hallgatóink a műköröm tanfolyam elvégzése után nem csak bizonyítványt, hanem a gyakorlatban alkalmazható tudást és ismeretanyagot kapnak, amely biztosítja számukra a mindennapi magas színvonalú munka végzést valamint megteremti a folyamatos fejlődés lehetőségét is az újdonsült műkörmösök részére.

 

Képtalálat a következőre: „műköröm képek”

Képtalálat a következőre: „műköröm képek”

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

HelyiVilága magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »