Kategória:
Receptek, Desszert receptek
Cikk írója:
Orbán Anita
Sós,édes sütemények, főételek ,sport, érdekességek,szépség,divat
Burgonyás pogácsa

Magazin
Hozzávalók:
- 40.dkg.liszt
- 20dkg.burgonya
- 25.dkg.vaj
- 1.db.tojás
- 1.cs.sütőpor
- 2.kk.só
- 1.dl.tejfől
- 1.dl.tej
- a kenéshez 1 tojás
Ahogyan készül:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, majd hűtőben pihentetjük,utánna háromszor kinyújtjuk,hajtogatjuk,mint a leveles tésztát,majd 30 percig pihentetjük. Ujnyi vastagra nyújtjuk,kiszaggatjuk,tojással megkenjük,köménnyel megszórjuk de lehet sajttal is és közepes hőfokon kivajazott,lisztezett tepsiben megsütjük.
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
A műköröm-tanfolyam.hu a műkörmös szakma minden területére kiterjedő tanfolyamokat kínál Önnek. Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös, kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni.
Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás
Hallgatóink a műköröm tanfolyam elvégzése után nem csak bizonyítványt, hanem a gyakorlatban alkalmazható tudást és ismeretanyagot kapnak, amely biztosítja számukra a mindennapi magas színvonalú munka végzést valamint megteremti a folyamatos fejlődés lehetőségét is az újdonsült műkörmösök részére.
HelyiVilága magazin ajánló









Helyi látnivalók









Helyi Programok / események









További helyi programok / események »
Helyi szolgáltatók








