Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa


 Képtalálat a következőre: „kiskunmajsa borászat” 

GRAPE-VINE PINCÉSZET – EGY BARÁTI PINCÉSZET Cégnév: Grape-Vine Bortermelő és Kereskedelmi Kft Székhely: 6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 46.

Lassan lejár a határidő az őstermelői igazolványok érvényesítésére


Üdvözöljük Városunkban!

Idén március 20-ig lehet érvényesíteni az őstermelői igazolványokat annak érdekében, hogy az őstermelői jogviszony folyamatos legyen és az őstermelőként történő értékesítési tevékenység továbbra is jogszerű legyen.

Támogatja a Nemzeti Agrárgazdasági  Kamara  javaslatát  az  Agrárminisztérium  és  a  Pénzügyminisztérium, hogy az őstermelői igazolvány az értékesítési betétlap kiváltása nélkül is érvényes legyen, de ennek bevezetésére várhatóan csak 2021-től kerülhet sor. Ezért  az  igazolvány  továbbra  is  csak  akkor  érvényes,  ha  az  és  a  hozzá  tartozó  betétlap  egyidejűleg  hatályos.  Azok  az  őstermelők,  akik  még  nem rendelkeznek a 2020-as adóévre  vonatkozó  betétlappal, annak kiváltását – a jogfolytonosság megőrzése érdekében – 2020. március  20-ig  kérelmezhetik.

Amennyiben  a  megadott határidőn  belül  váltják  ki  a  betétlapot,  úgy  az  igazolvány érvényessége 2020. január  1-jéig  visszamenőleges,  ezáltal  biztosítható az őstermelői jogviszony folyamatossága. Ha az őstermelői tevékenység végzésével  felhagyott,  akkor  azt  tizenöt  napon belül kell jeleznie, ez esetben az igazolvány  bevonására  van  szükség.

Forrás: nak.hu

Kellemes olvasgatást, szép napot!

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »