Szerkesztő ajánlja

Település:
Bács-Kiskun megye, Kiskunmajsa


 Képtalálat a következőre: „kiskunmajsa borászat” 

GRAPE-VINE PINCÉSZET – EGY BARÁTI PINCÉSZET Cégnév: Grape-Vine Bortermelő és Kereskedelmi Kft Székhely: 6120 Kiskunmajsa, Félegyházi út 46.

Mire figyeljünk oda szilveszterkor.


Üdvözöljük Városunkban!

Közeleg a szilveszter, figyeljünk oda érzékenyebb embertársainkra illetve kis házi kedveneinkre!

 Lassan közeleg az év vége, a szilveszter, amikor megünnepeljük, hogy eltelt egy év és reménykedve várjuk, hogy a következő is legalább ilyen, vagy még jobb lesz. A nagy ünneplés sokak számára elképzelhetetlen tűzijáték, petárdák nélkül, mert az olyan különleges és egy évben csak egyszer lehet vele „szórakozni”. Ami azonban nekünk embereknek az ünnep része, az a nálunk jóval érzékenyebb hallású autistáknak és nem mellesleg kutyáknak és kis kedveneinknek rémület, stressz, világvége.

A félelemtől évente rengeteg négylábú kedvenc menekül, tör ki otthonából - csendet, megnyugvást keresve, mindenképpen legyen nyakörvük, lehetőleg legyenk chippezve, és biztonságos helyen legyenek ahol át vészelhetik a petárdázás és tüzijáték idejét.

Egy autista gyermek/felnőtt számára ugyancsak gyötrelmes rettegnek, tiltakoznak mert ők jóval érzékenyebbek a zajokra mint a többi ember társuk.

Kellemes olvasgatást, szép napot!

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

HelyiVilága Magazin ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »